Jo: Man känner igen genialitet när man ser den.

image152

Garfield minus Garfield. Nån snubbe som sitter och klipper bort Gustav ur serier. Resultatet blir en melankolisk, schizofren och tragisk man vid namn Jon som pratar med sig själv.

Anledningen till att jag valde just denna var att jag för en tid sedan ägnat mig åt just "Home Barbering". Det gick lite bättre (bara lite) än för stackars Jon.

För er som inte blev mätta på en ynka strip:

http://garfieldminusgarfield.tumblr.com/

Jo: Madonna

Sitter och lyssnar på Madonnas nya skiva Hard Candy.

Föga förvånande så är jag hitills måttligt imponerad. Jag har aldrig förstått hennes storhet. Recensenter och liknande öser lovord över henne och menar att det "bara finns en som Madonna".

Detta är ett argument som jag kan köpa. (Trots att det borde finnas folk som borde kunna yla bitarna bättre än henne) Jag kan också finna mig i att folk tycker att hon är tight för att närma sig 50-strecket. Men kvinna! Snälla, sluta klä dig i kinky baddräkter, jag är tveksam att nån är intresserad.

Med tanke på att hon har gjort skivan tillsammans med Justin Timberlake, Timbaland och The Neptunes bland annat så är jag förvånad över att den inte är klämmigare so far.

Men det kanske tar ett tag att komma in i. Jag är villig att ge det en chans. Slutbetyg 3/5 (Oj, nu började Kanye West och riva av en rad! Det tar sig!)


Inte bara klämmigast hitills utan ger också en bild av hur kinky hon är!

Ja: sir ugglalot

Magnus uggla har ju bara gjort en enda låt, en flera timmar lång låt som sen delats upp i flera delar på 3min styck och sedan lanserats som olika låtar... För så måste de ju va, det går ju inte att höra skillnad på två olika magnus uggla låtar, och det är sant!
image151
"Kamma håret? Jag?

Ja: Nästan chauffören!

Idag har jag nästan varit chaufför, eller inte nästan, jag har varit co-chaufför, med det menar jag alltså att My har varit chaufför och jag satt bredvid. Men det är något jag alltid velat va, chaufför, en riktig fyllechaffis! Man bevisar liksom något med att vara det, man är den förståndiga killen som inte super till när de andra gör det, men man är fortfarande ingen tönt, för man hänger ju med de som super till. Men nu är har jag ju aldrig varit chaufför och därmed inte bevisat något av ovanstående, alltså är jag både oförståndig och töntig... Illa!

image150
Fyllechaffis-deluxe

Ja: Färdiggrubblat!

Som jag har funderat!
image149

Ja: Sir Fyndalot!

Idag har det second hand-fyndats på hög nivå!
Röda korsets general store har allt man behöver!

Tröja 35kr
Glasögon 5kr

Fantastiskt!
image148

Jo: Lika som bär

Dags att dra mitt första strå till den digra lika som bär-stacken.

Fotbolls-tysken med stort F-T. Peter Antoine.
image146

Är antagligen okänd halvbror till. . .

Wario!
image147

(Värt att notera är kanske Antoines hudton som lättast kanske beskrivs som Kväv-lila.)

Jo: Wiggah please!?

Agyness Deyn gör det. Rachel Bilson likaså. Enligt Aftonbladet så är det en anledning att införskaffa en jeansjacka.

Eftersom alla vill vara först med nånting i modevärlden. Detta har gjort att nya kläder inte kan designas och därför så måste det börja gå i cykler. Det ska va 70-tal och klä sig som en hippie bara för att nått lazy ass till designer inte orkar skapa nytt.

Om vi kommit till den grad att vi än en gång ska börja bära jeansjackor så vill jag inte va med. Wiggah please liksom! Kom på nått nytt! Om de är så trötta, kanske de är utbrända? Säg att vi skickar alla modedesigners på ett spa i 10 år så de får vila upp sig och orkar komma tillbaka med nått nytt.

Under tiden som designarna sitter på spaet och hinkar i sig alger och lera så använder vi 80-talskläder. Det blir mest rättvist.


Ja: Dags att posa!

Hur vet man egentligen at tman har slut på poser? Att man har kört igenom all humanly possible? Jo, det är när man ställer sig som något slags djur, typ en gorilla, eventuellt smeagol och posar, då har det gått för långt!
image145

Ja: Sexy

Japp, det ultimata plagget ligger just nu uppe på tradera...

Både sexigt och ghetto(xxxl!) på en och samma gång, blir det bättre än så?
image144

Jo: Att vara fylld av tomhet

Rubriken är tyvärr inte så emotionell som den först kan verka. Jag är inte deprimerad eller sugen på att rocka lite My Chemical Romance.

Nej, sanningen är den att jag finner mig själv sittandes halvt dregglandes framför datorn, trött och jävlig. Jag försöker känna om jag är hungrig, sugen på att göra något, besöka nån speciell hemsida eller om jag är extra arg på någonting.

Dock är finns det inte nånting som jag tycker verkar jobbigt eller nått. Just nu känns det gött att bara sitta och vara lealös.

Om en låt skulle ackompagnera mig nu så skulle det vara nån klämmig bit med James Blunt. Den killen vet hur man får folk att sluta bry sig!

Ja: Tatuering!

Nu har jag en jättefin tatuering på vänsterskinkan, nämligen ett riktigt sjömanshjärta, ni vet ett sånt de brukar stå typ mamma i, fast i mitt står det torsby!!!! Tyvärr är det inte en riktigt tatuering, men jag önskar det vore!

Ja: Rent hus?

Är det bara jag som mår lite smådåligt när jag tittar på rent hus? Inte för att jag tycker att det är sktigt eller att de hittar massa larver och grejer i deras hus/lägenheter... Nej, mitt illamående beror delvis på att jag återupplever säker 10 års förmaningar från min mor om att torka av spisen och städa rummet(inklusive dammsuga under sängen). Men Detta bidrar dock bara till en ytters liten del av illamåendet, den stora delen beror på att folk inte fattar att man måste städa toaletten, och att man kanske borde ha en papperskorg, och att man kanske inte ska kissa på golvet... Jag menar de är ju i alla fall vuxna människor som inte förstår de mest uppenbara av alla saker... märkligt!

Jo: Definitionen av en klassiker?

Häromdagen så började vi på engelskan att läsa Emma av Jane Austen. Anledningen till att vi läser denna bok heter klassiker.

Boken har antagligen blivit en klassiker för att ett gäng finkulturella onanister sitter och myser när Austen skriver på ett språk som skulle få Horrace Engdahl att häpna.

Definitionen av en klassiker torde vara nått i stil med: en bok som kulturella människor gillade för så mycket att det kom med i läroplanen för att sen bespottas i ett argt blogginlägg.

image143

Nog faan kan vi snabbt konstatera att det rör sig om en klassiker. En "Sparkling comedy of love and marriage." Fylld av upphetsning medelst vemod plöjer jag vidare.

Ja: Vårens accesoarer?

image142

Enligt Sofie Fahrman så är detta två av vårens måsten, en gogglebränna samt ett axelförband!

Jo: Min garderob rör sig mot fullständig

Har läst lite på Manolo.se. Dom påstår att i en schysst basgarderob bör det finnas fem (5) vita skjortor.

Jag tycker å andra sidan inte behöver 5 skjortor men däremot en bra Kilo Goods hood.
image141

Diamanter i lila och turkost gör anrättning lite mer lättsmällt.

Idag har en Slagsmålsklubben-tshirt införskaffats. Ett steg i rätt riktning. Mot den perfekta garderoben.

Ja: Aftonbladet igen..

Ok, det har varigt mycket printscreens på aftonbladet på sistone, men nu kunde jag bara inte låta bli...

Någon har skitit i det blå skåpet, och det är inte Chuck Norris!
image140

There is no theory of evolution. Just a list of creatures             Chuck Norris has allowed to live.

Jo: Upprepningar

Nu är det mycket gnäll på Aftonbladet från min sida, men det får dom ta. Vad har dom gett mig liksom!?

image139
Hur tänkte dom nu?

Tänkte dom verkligen två gånger nu? och om dom gjorde det kanske det inte skulle skadat med en tredje?

Jo: Dagens kors i taket!

image137

I Aftonbladet artikel om en "sexsekt" så finner vi en bild på den skyldige. Dagens kors i taket går till honom. Vem kunde gissa att han skulle va en snuskgubbe!?

Ja: Thong?

Om man nu ska ta kort på en man i thong, så tar man väl för guds skull kortet så att thongen syns! För som vi alla vet, det finns inget bättre än män i thongs!
image136

Ja: Nästan kändis...

Dags att inviga en ny kategori som ändå är en gammal goding, men det förstår de flesta av er ändå inte... jaja, i alla fall...

Min flickvän satt igår på sätet framför en snubbe som hade vart på restaurang samtidigt som Tobbe trollkarl!!!!

Snacka om nästan kändis?

image135
"Hej, jag är mer än nästan kändis!"

Jo: Uppföljning recept på Smirnoff Ice

Jag och en kamrat gjorde ju som tidigare nämnt en egen variant på Smirnoff Ice. Vi blandade massa snusk som vi tyckte en schysst Smirnoff borde innehålla.

Nu är det dags för lanseringen.
image134
Ansiktena utåt för den nya inne-drinken.

Klart drickbart, den tveksamma Smirnoff-smaken till trots. Vi hade även i lite blå Curacao, för att göra det hela lite festligare.

Betyg 3/5
Betyget åkte ner på grund av att det inte smakade Smirnoff Ice. Smaken var dock klart godkänd så det hela var inte förjäves.

Jo: Skadeglädje



Tårarna rinner när jag ser denna och skadeglädje är nära total.

Den stora frågan är dock; blir det roligare för att ungen är tjock?
Svaret är: Självklart!

Lite så man skäms för det, men ibland måste man unna sig nått. I mitt fall blir det att skratta åt nån annans olycka. (och att den med olycka är lite rundlagd.)

Ja: haaa

image133

You're damn right it ain!

Jo: Sanningen

Sanningen att säga så startades denna blogg för att tjäna pengar. Att följa Blondinbella, Kenza och alla andra grabbars fotspår, fast göra nått roligt och vettigt istället för att skriva "idag klämde jag en pormask. Den kom ur en por och var maskig."

Men det går lite trögt på pengafronten. Det är ju inte bara håva in 50kkr i månaden och tro att världsherravälde, pengar och makt kommer över en natt.

Kanske hade det varit bättre att följt Frej Larsson i Slagsmålsklubbens exempel?

Entrepenörsskap när den är som flitigast

Ja: Lifo of Ryan

Alla vet väl vad tv-programmet lifo of ryan är! Vet ni inte så är det helt enkelt en tv serie där man följer skateboardproffset Ryan Schecklers dagliga vemödor.

I alla fall så är det ett par saker som dyker upp i huvudet på mig när jag tittar på det och de är:

1. Åker han aldrig skateboard? Det enda som krävs nowadays för att vara skateproff är tydligen att åka runt och prata känslor med föräldrar, kvinnor eller diverse kompisar, för det utgör ca 75% av serien..

2. Är det verkligen så synd om honom som han påstår? Alla proffs i skateboard snowboard och dylikt pratar ALLTID om att det inte är någon dans på rosor att vara proffs. Nej herregud, man får först och främst leka hela dagarna, om man nu inte håller på och reser världen runt samtidigt som man blir jagad av kvinnliga groupies som vill ligga med en... Stackare!

3. Varför avslutas varje program med visdomsord frå Ryan själv där han ALLTID Säger ngot i stil med "It's not easy to be a normal teenager and a professional skateboarder" eller "I'm just a seventeen year old proffesional skateboarder, trying to live a normal life"... märkligt!
image132

Ja: Lika som bär?

Ännu en lika som bär ingen kan neka till!

Eller, lika som bär, men jag har två lookalikes idag, en klädesmässigt och en utseendemässigt...

Det jag har att bjuda på är således: Alexander bard...
image129

Och klädeslookaliken är: Svarte orm aka Blackadder
image130

Den real dealiga lookaliken i sammanhanget är dock:
image131

Jamie Hyneman från programmet mythbusters!

Ä de int likt så säg!

Jo: Konspiration; Anna Book = Ond

Finns det en jobbigare och mer krystad människotrasa än Anna Book?

image127

Okej, hon sjöng nån slags schlager på 80-talet som många dyslektiker antagligen tackar henne för idag, men att sen komma i Let's dance och se ut som en korv med risgrynsgröt och sen nära nog plocka hem hela balunsen!?


Det känns som att hon tar sig fram genom att klanka ner på andra.

-Hon började med att sjunga "ABC" och mobba hela Svea Rikes dyslektiker.

-Hon är med i Let's Dance för att göra alla som är födda med två höger- (eller vänster-) fötter ledsna, genom att med en lätt sarkastisk underton säga "Jag är fet som en gås, men jag kan ändå plocka hem en kändisdanstävling. In your face!"

-Sen berättar hon i varenda liten intervju eller kändispanel om hur lycklig hon och hennes familj är. För att vara elak mot alla som inte redan var träffade med de tidigare förolämpningarna.

För alla familjer kan väll omöjligt alltid vara lika lyckliga som Anna Books?

Ja: Masspsykos?

Har ni någonsin tänkt på publiken i Oprah eller dr phil eller dylikt där alla sitter och nickar/skakar på huvudet/applåderar/skrattar liksom som en enda enhet, alla gör det på precis samma sätt med precis samma min...
De ser helt enkelt helt hjärntvättade ut, och det är något jag gillar. SDet är alltid lika kul att sitta och titta p publicens bestämda miner när dr Phil säger något avgörande:
image125

En liknande hjärntvättning kan också ses på Tv-shop-showerna.. När någon pressar en schyst appelsin så ser publiken så oerhört lyckliga och imponerande... Fast de får väl förhoppningsvis betalt för det hela...

En fantastisk TV-shop product:
image126
"Sauna belt - Guds gåva till människan"

Ja: Lika som bär?

När Tokio Hotel ändå stod på dagordningen så är det väl lika bra att köra en lika som bär på Tokio Hotels sångare, vars namn jag inte tänker ta reda på:
image123

Och en klassisk final fantasy dude:
image124

Jo: Kvällstidningarnas gottande

Känns det inte som att kvällstidningarna gottar sig lite väl mycket i annat folks tragedier?

Ja, jag vet att de gjort det länge men nu börjar det väll ändå att spåra ur? Att göra en jävla följetong utav "Arboga-morden" som om det vore nån sketen dansk-brittisk dramathriller från 98.

En flickstackare dör av nån farlig manet i Thailand, då är de inte sena med att skicka upp en bild med hela namnet och ålder + resten av familjen. Bild och namn på framsidan av en sån tidning som Aftonbladet. Det kändes onekligen som att det var relevant för att få reda informationen. Eller nej, vänta. Det kanske var ett äckligt cyniskt sätt att sälja tidningar?

Att det är val i Zimbabwe och det fuskas hejvilt måste man scrolla 4,5 ljusår för att hitta en sketen notis om det.

Men de riktigt stora rubrikerna går till: Sexmobbing, mord, och tumörer. För att inte tala om hur Solbjørgs resväska blev skickad till Kabul i Afghanistan. När den skulle till SPANIEN! MISÄR!

image122

Montage för att visa på storleksskillnaden. (Notera också att det råkade komma med lite från ovanstående artikel som inte helt oväntat handlade om nån kvinna som blivit styckad och nerstoppad i en resväska.)

Jag skäms å Aftonbladets vägnar!

Ja: Äntligen dags!

Japp! Det är äntligen dags att hata lite på tokio hotel, en grupp som det hatas ganska mycket på, men långt ifårn så mycket som sig börs!
image121
Jag menar, vad fan är det för jäkla folk som är med i den egentligen?
1.En klassisk 740raggare straight outa filipstad, lite för ren dock...
2.En transa direkt ur något slags tv-spel, lite väl mycket final fantasy kanske...
3.En ghetto hiphop/raggae dude, inga fel med det, men vad gör han i ett emoband?
4.De va väl de värst!

Ja: Inte själv!

Åh, äntligen en vettig männsika på den här planeten, då är vi två alltså...
image120

Notera också spalten till höger, det känns som att aftonbladet har förlorat nyhetskonceptet en aninf då man numera kan se erik och mackan tändå på en fis i deras tv-funktion...Illa!

Ja: Annons?

Hittade denna annons för ett tag sen i en tidning... Jag måste säga att det är ett slags inellektuellt genidrag att ange varför man ska sälja sin lägenhet!  Annars kan man ju bli att undra om den säljes pga  köp av knark eller pga kattallergi, eller?
image119

Ja: Ursäkta vårt horande!

Ursäkta för att jag(vi) horar så som vi nu har gjort! (alltså lägger upp skit bara för att försöka hamna på mest aktiva) Men vi är ju långt ifrån de enda som horar på det här viset. ALLA och jag menar ALLA på mest aktiva horar precis lik a mycket, om inte mer. Men medans de skriver att de gillar muffins så lägger vi upp ett antal olika bilder på tjocka gubbkändisar, vilket enligt mig är mycket bättre...

Men försök att ha lite förståelse för detta, och försök också att använda vår fina kalender för på bloggen finns finns 100% intressant läsning om man bara skrollar förbi de tjocka gubbkändisarna...

Ja: Roffe

image118

Ja: Roffe

image117

Ja: Roffe

image116

Ja: Roffe

image115

Ja: Roffe

image114

Ja: Roffe

image113

Ja: Roffe

image112

Ja: Roffe

image111

Ja: Roffe

image110

Ja: Roffe

image109

Ja: Roffe

image108

Ja: Roffe

image107

Ja: Roffe

image106

Ja: Roffe

image105

Ja: Roffe

image104

Ja: Roffe

image103

Ja: Roffe

image102

Ja: Roffe

image101

Ja: WoW?

Jag fick igår höra talas om en 16-årig ung man som spelar world of warcraft 80 timma i veckan! Och dessutom går i skolan... Jag trodde 16åringar vill dricka pilsner och ragga på brudar! Inte spela dator 80 timmar på en vecka!

Stum av förvåning lämnar jag er! Vad är det som händer?
image100
"Jag behöver minsann inga låtsaskompisar!"

Ja: Klaga

Då min gode bloggpartner Johan för tillfället befinner sig i Sälen så ryktas det om att jag får sköta bloggandet själv... Inte för att det gör någon skillnad, han bloggar ju ändå aldrig...

Jaja, här är iaf en bild på honom i backen
!image99

Ja: Lego

När jag var liten älskade jag att leka med lego, jag byggde allt som gick att bygga, piratskepp, bilar, piratskeppsbilar, you name it! Jag hade flera stora lådor fulla med lego och jag kunde gå upp kl 6 på morgonen bara för att få bygga med de små kulörta plastbitarna...

Men nu till det pinsamma. Sedan min kvinna och jag kom in på ämnet lego för någon vecka sen så har jag omedvetet gått runt och tänkt på lego lite då och då. Men de senaste dagarna har känslan växt till något slags abstinensbesvär, jag vill bygga ett pirat-tillhåll och jag vill göra det nu! Med fällor och pappegojor och skelett och kanoner och allt djävulstyg man nu kan bygga in i ett tillhåll för pirater...

Således dags att erkänna, jag saknar legobyggandet innerligt. Jag önskar att jag fortfarande kunde klättra ur sängen på morgonen och dyka direkt ner i legolådan för att sedan föra ett jävla oväsen grävandes efter legobitar.

Dryga 10 år för gammal, illa!

Men om jag nu ändå skulle börja bygga med lego så kanske det inte är så farligt, då kan man ju kalla sig för legokostnär och få bygga utan förnedringen, som den här killen:
image98
"Hej! Jag har fastnat i legoträsket som 40-åring! Gissa varför min
fru begärde skilsmässa?"

Jo: Sånt jag skäms för

Eftersom denna fina kategori skapats så kan jag passa på att dela med mig av följande fakta:

Jag stör mig på tjocka barn som läspar. Jag vet inte varifrån det kommer eller när jag började med det. Att det just ska vara tjocka barn vet jag inte heller varför. Det kunde lika gärna varit undernärda prepubertala shemales, men nu föll tyvärr lotten på tjocka barn.
image97
Läspare?

Del 2 i det jag stör mig på innefattar det överartikulerade paret på P3, Johan Hilton och Henrik Torehammar. Det roliga sambandet mellan dessa två är just att de är ett par. Jag tror inte alls att deras homosexualitet har något att göra med just deras uttal men det är något som jag gått och tänkt på. Det jag menar med överartikulerad är att de vill så gärna få det att låta som bra engelska men det blir något i stil med när min far ska säga något tufft på engelska. Svenskan slår igenom. Och det skiter sig.

Jag skäms som sagt för att jag tycker så här men det var skönt att ventilera för att se om jag är den enda.

Ja: Lika som bär?

Dagens är mycket mycket bättre än gårdagens!

Det vi bjuder på är alltså: 
E type:
image95

Och Steve the pirate från Dodgeball:
image96

Samma mamma?

Ja: Leffe

image94

Ja: Leffe

image93

Ja: Leffe

image92

Ja: Leffe

image91

Ja: Leffe

image90

Ja: Leffe

image89

Ja: Leffe

image88

Ja: Leffe

image87

Ja: Leffe

image86

Ja: Leffe

image85

Ja: Leffe

image84

Ja: Leffe

image83

Ja: Leffe

image82

Ja: Leffe

image81

Ja: Leffe

image80

Ja: Leffe

image79

Ja: Leffe

image78

Ja: Leffe

image77

Ja: ?

Här följer ett antal bilder på leif G.W. Persson!

Ja: Modeblogg?

Jag önskar verkligen våran blogg vore en modeblogg! För då kunde jag bara ta en bild på migsjälv i någon konstig pose, skriva vad jag har för kläder på mig samt vart jag köpt dem, och vips, så skulle jag ha avverkat ett inlägg...

Men nu är ju det här ingen modeblogg, å jag vet inte riktigt vad jag ska avhandle för ämne... Emos kanske? Eller ska jag dissa något slags tv-program? Eller kanske bara köra en lika som bär?

Ingen aning, därför bjuder jag helt enkelt på en bild på Leif G.W. Persson till eran stora lycka!
image76

Ja: Lika som bär?

Dagens fantasinivå ä inte på topp, därför blir det inte högre klass än så här...

I dagens lika som bär ger jag er således Olsen tvillingarna med påpaintade mustacher...
image75

Jo: Att vara för alternativ

Jag har länge gått och irriterat mig på bandet Kent. Inte för att de på något sätt gör dålig musik, nej tvärtom, det mesta slinker med. 

Det som stör mig är att de frambringar känslan av att de är krystat alternativa. När Jocke Berg sitter och spånar till musikvideon till Columbus så kan man nästan höra hur han planerar. "Långa svepningar i ett kargt och höstruskigt Stockholm, det är alternativt!" Jag skäms nästan över att tanken är fullt plausibel.
image74
"Vi tar på oss frack, det är alternativt!"

När jag skulle ta embed-koden från youtube och visa er hur jävla alternativa de vill vara (i musikvideon till Columbus) så möts jag av orden " Embedding disabled by request". Och så klart är det ju kentchannel som har denna video. På nått plan tyckte nån att det skulle gå mot strömmen att inte dela med sig av videon. 

Klart folk ska vara alternativa på olika sätt så vi får nån slags mångfald, skicka på så mycket ni orkar med tajta jeans och converse-skor alla esteter men var inte Kent!

(Kent har inte ens en myspace då detta är mainstream i det estetiska virrvarret.)

Ja: Lika som bär?

Idag har jag en bra en!

Vad kan vara mer förvillade lika än:

Bert Karlsson vid badkarskanten
image72

Och en strandad val?
image73

Försök att gissa vem som är vem!

Ja: Paul Potts

Välkommna till första inlägget i "Saker vi skäms för"! Jag tänkte inleda med en riktigt pinsam en, nämligen Paul Potts. Det finns nämligen få tillfällen då jag skäms så mycket som när jag tittar på youtubeklippet nedan, då Paul Potts liksom slår underifrån och sjunger som en häst... Det jobbiga med det hela är alltså att det verkligen värmer i hjärtat på mig och att jag nästan får en tår i ögat när jag tittar på filmen, vilket såklart inte är bra för min manlighet!

Nej jag önskar jag vore lite mer cynisk, så jag kunde se något riktigt ont i den här videon, men jag kan bara inte!

Ja: De va nog de sämst ja har sett!

För att citera min gode vän Ulf: De va nog de sämst ja har sett!

Det verkar dock som att inte Per Morberg är den enda som är full på jobbet!
image71

Jo: För er som vill ROFLa

Hittade den här på www.1000apor.se


Håll ut, det är mot slutet som magin tar plats.

Till råga på allt hade dom på 1000apor skickat den här som länk i Lennart Ekdahls namn till ingen mindre än Leif Pagrotsky. DET är humor gott folk.

Ja: Hjälp! Vart är världen påväg?

Efter att gladeligen investerat i en Lakritspuck nere på stan så möter jag denna syn, dagens expressen-löpsedel:
image70

Man borde väl egentligen vara tacksam för att det är det här som står på löpsedeln och inte "Trippelvåldtäcktstortyrmord i Härnösand" Men ja kan ändå inte låta bli att tycka att expressen är idioter, för det kan väl inte bara vara jag som inte bryr mig om att en tv-kocks jävla jaktlag skjutit en fridlyst fågel?

1. Det är alltså inte ens tv-kocken själv som skjutit fågeln, utan någon i hans jaktlag, vilket knappast ökar intresset.
2. Något dylikt känns väl fortfarande inte helt oväntat att det skulle hända Per Morberg i jaktskogen då han alltid är packad i tv, varför skulle han inte va det i skogen? Inte så oväntat att något dylikt skulle hända va?

Jo: Vara bra på saker

Idag kom jag till insikt om sak jag grunnat länge på.

På engelskan fick vi i uppgift att göra en presentation om nått man är bra på.

Jag kom på att: Jag är hyffsad på saker som är helt jävla omöjliga att tjäna pengar på. Frisbee ultimate och Fotbollsbrännboll var två av de aktiviteter som fick mig att inse detta, medan jag är minst sagt medioker när det kommer till sporter som fotboll och skidor. (Sånt som faktiskt kan va coolt att va bra på också.)

Antar att jag får starta nån slags proffsliga för fotbollsbrännboll där sponsorpengarna rullar in. Eller skaffa ett riktigt jobb kanske är enklare?

image69
Där dom stora pengarna finns?


Ja: Lika som bär?

Lika som bär?

Charlotte Perelli
image66

Och en dragqueen:
image67

Likheten är minst sagt oerhört slående!

Ja: Lördagens äventyr

Då blogg knarkat de senaste dagarna så tänkte jag så sent som idag berätta om lördagens äventyr.
Kvällen innehöll två roliga scenarior:

1. Johan visar sina Jackie Chan-lika reflexer då en massagestav med tillhörande kanin är på väg att tryckas upp i ansiktet på honom...

2. En man (troligen född 1983) sitter i baren på hotell john och försöker med en aningen annorlunda raggningsteknik. Han sitter nämligen och räknar på vad talet 1983 blir i det binära talsystemet. Han misslyckas dock med detta varpå jag och johan raskt räknar ut det åt honom... Bör det tilläggas att han inte scorade den kvällen?

RSS 2.0