Jo: Cheap mondays intågande i glasögonvärlden



Hur ska detta tolkas? Egentligen?

Ja: Veckonytt

Idag damp veckonytt ner i mitt brevinkast. Den där blaskan i A5 format som i princip enbart innehåller reklam, annonser och och en krönika av Hasse Bockh. Denna är något jag bläddrar i ytterstsporadiskt, i gränslandet till aldrig. Idag rev jag dock igenom den. Och två saker fångar mitt intresse:
- Folk som undanbeder firande av deras födelsedag. Kom igen, du behöver ju inte ha ett kalas, men hur jobbigt kan det vara att en släkting slänger förbi med en gräslig blomma och säger grattis på födelsedagen? En gång om året? Sen får du va själv resten.
- Hasse Bockh har nu, för tredje året i rad (eventuellt längre, jag har dock bara studerat detta i tre år), skrivit en fantastiskt äcklig krönika om julbord. Denna handlade föregående två år om hur han knäppte upp översta byxknappen och fes vid julbordet. I årets upplaga så serverar han istället ett antal tips om hur man ska göra för att fisa på bästa sätt.
All heder åt Hasse Bockh, men nån måtta får det fanemej vara på julbordsäcklet!

Jo: Svinis

1:10<3
Jag tog svinis-vaccinet i fredags.

Jo: Middagstips

Vad passar väll såhär i höstrusket bättre än att kura ihop sig där hemma och laga en god och nyttig middag? Nej, just det! Här kommer ett tips för att inspirera er läsare till kulinariska upptäcksresor.

Tillagningstid: 15 minuter
Serveringsförslag: Svart (Räkna med tredje gradens brännskada (på maten, that is))


Börja med att micra några delikata körvbröd. Full effekt i 45 sekunder borde vara tillräckligt för vilket stelfruset jävla körvbröd som helst.



Medan dom microheta bröden ligger och svalnar av så börjar man så snart som möjligt att steka körv. Kom ihåg devisen: Körv ska va svart. Detta är inte ett ordspråk, utan gäller i högsta grad nu.


Denna lilla läckerhet svänger vilken lekman som helst ihop på 15 minuter.

Avnjuts med ett glas mellanmjölk, ketchup, senap. Rostad lök, räkmajonäs, bostongurka och annat tjafs är för folk som inte insett tjusningen med en rejält vidbränd körvstackare.

RSS 2.0