Ja: Nakenhet, som utlovat

Här kommer en halvnakenbild jag tog förra våren:

Ja: Ett steg längre från manligheten

Jag ska nu avslöja något för er, något som kommer förstöra mitt rykte. Jag ska börja sy! Japp det är sant, oerhört sant! Och jag ska sy ett alster som kommer vara fantastiskt vackert, ni kommer alla att bli fruktansvärt avundsjuka!

Därför tänkte jag helt sonika bjuda på en bild på Lena PH vid en symaskin

Jo: Lite FÖR ledig?

Nu sitter jag här. Slutklämmen på skolan är minst sagt påbörjad och en mer eller mindre exakt nedräkning till den stundande studenten har inletts.

Jag har snitsigt nog lyckats att pricka in mina kurser så jag är helt ledig torsdag och fredag, vilket ger mig en oförtjänt lång helg. Detta i kombination med att ha en extremt slapp 3-dagarsvecka nu i skolan har gjort att mitt slösurfande har passerat alla mänskliga gränser.

Det som ibland händer mig när jag har slut på vettigt slösurf är inte grävlingsporr. Det är inte heller; internetpoker, youtube-zappande eller att starta ett låtsasfotbollslag och träna med.

Det jag gör är något mycket ädlare, noblare och extra fränare än vanliga dödliga skulle komma på.


Jag sitter och letar korkade blocket.se-annonser. Här ser ni en snowboard som säljs med mer specifikationer om när och var den är vallad men sedan bara en höftad specifikation angångde t.ex. längden på brädan. "Ca 155 cm hög". Jag gottar mig lite i hans naivitet och bläddrar vidare.

Nu vet ledigheten inga gränser!

Ja: Att boosta besökarantalet(naket)

I princip alla som skriver blogg vill ju ha många besökare. Och det finns egentligen bara ett bra sätt att boosta antalet besökare: porriga bilder! Japp thats right! Jag ska nu bevisa för er att det inte är några problem alls:

Som ex. ska vi ta min före detta klasskamrats blogg natnat.blogg.se(tack för att jag får något att blogga om förresten!), och här råkar jag ha hennes besökarstatistik:


som ni ser så låg hon 19e och 20e på ca 16-17-18 besökare, inte alltför smickrande. Men vad händer den 21a? Kurvan går lite uppåt, och varför? Jo porriga bilder!

kl 23.05 händer det, lite porriga bilder uppladdas och dagen efter spryder sig ryktet och hon hamnar på ståtliga 80 läsare! Antalet läsare har således femdubblats!

Sammanfattningsvis en alldeles utmärkt strategi!

Alltså kan ni vänta er ett gäng nakebilder någon gång snart!

Ja: Fiiint

Idag kom ett sånt där paket till mig, det innehöll en fin huvtröja. Och samtidigt en stor huvtröja. Se och njut!


tyvärr syns det inte så bra, men till knäna går den iaf:D perfekt!

Ja: Nästan döende?

Efter att jag något motvilligt smort in min flyckväns rygg med, inte brun utan sol, utan hudkräm med "brun utan sol-effekt" igårkväll gjorde jag imorse denna hemska upptäckt:


hittills har dock ingen frågat om jag är döend ei någon slags hudsjukdom, men tro mig, det kommer!

Ja: Alla mina drömmar!

Nu när studenten närmar sig med stormsteg och vuxenlivet står och väntar runt hörnet är det inte svårt att känna lite press samt lite obehag. Nu är det färdiglekt liksom. Pressen känns i form av att nu måste man styra upp det här med ett bra liv, och det är där obehaget kommer in i bilden också, tänk om jag inte lyckas? Tur då att jag hittade denna artikel på aftonbladet, det perfekta livet på lika lång tid som det tar att läsa igenom en artikel!

Underbart!

Ja: Lika som bär?

Kom att tänka på detta när jag såg melodifestivalen, ok jag har redan kört en lika som bär på perelli men jag tycker att dne här funkar, helt klart... Ni får ursäkta bildkvaliten, men den är printscreenad från youtube.. Nu kör vi:

Charlotte perelli


kolla på blicken framförallt, den onda blicken! Inte helt olikt:

Predator


Ja: Nedräkning igen!

Detta kan vara ett lokalt fenomen, men det kan också vara vedertaget natiionen över, fast jag har ingen aning. Men på vårt gymnasie sätts det alltid upp bedräkningar till studenten. Detta år mycket påkostade stora plakat med massa nummer som ska kryssas för ramsor, bilder osv. Så dagen till ära tänkte vi styra upp en egen, resultatet blev således:


två saker tycker jag behövskommenteras på detta mästerverk: först och främst att vi inte orkat räkna dagarna som är kvar, värt att notera är också att den egentligen är gjord på baksidan av en reklamaffisch för studentmössor, men orkar man inte gå och hämta papper så orkar man inte gå och hämta papper... vända på den och måla på baksidan var således det överlägset bästa alternativet...

Ja: Stressigt?

Ursprungligen hade jag planerat en särdeles stressig kvällskrök hemma i mitt mansion. Då betygen ska vara satta imorgon har vår eminente fysiklärare tommy både planerat in en projektredovisning samt att vi ska lämnain ett arbete. Men då jag på ett närmast magiskt sätt lyckades peta ihop det mycket bristfälligt på skoltid så kan jag alltså utan problem motivera mig en slapp kväll istället. Lite märkligt kan tyckas, men man börjar ju inte riva upp och möblera om i något som är färdigt! Eller hur? Jag tänkte avsluta med en bild på ett slappt googlat djur, något jag vanligtvis skulle känna en stark avsky mot, men denna hund går inte att bli arg på, när han ligger där, så avslappnad, så rofylld, likt yoga...

Ja: Fantastiskt!

Undra om någon på HM i sverige har läst högt vad en stor del av deras jeans heter... För som ni ser på bilden så kanske det inte är så genomtänkt för oss svenskar...

Jag skäms förövrigt lite över att jag tycker det här är roligt, ett oerhört pubertalt inslag av humor, men jag får tycka det är roligt, jag ser ju faktiskt inte så vuxen ut...

Jo: Nödvändigt som fan

Hurra! Phoenix har landat på Mars och ska dra runt där och leta efter lite liv och sånt coolt.

I 11 timmar och en kvart har den ultimata penisförlängaren rumsresterat omkring på ett ställe som knappast kan kallas hemmaplan.

Delar av The Über Penis enlarger - Nasa Edition $533000000

I en undersökning på aftonbladets hemsida gjordes det en undersökning som löd: Bör vi söka efter liv på Mars? 88% svarar ja, resten nej (you do the math). Det som slår mig då var att det skulle vara extra skitintressant om man kunde få höra folks resonemang varför vi skulle söka efter liv på Mars. För att sälja livsförsäkringar och pracka på dom en dvd-box med alla Dallas-avsnitt? Allt till ett rabatterat pris endast för Marsianer.

Okej, nu är det inte så värst intelligent liv som söks kanske, men faktum kvarstår att det finns lite annat kvar på Jorden att påta med innan man drar vidare och letar coola saker på andra planeter. Än så länge tror jag att det finns upptäckter kvar att forska i.

Fatta $533000000! Det skulle man kunna göra mycket fräna upptäckter med här hemma på Jorden.

Bäst att det finns ett bättre resultat än "oväntat hög kiselhalt" när den kommer hem!

Ja: Att sälja sin själ

Det är roligt att se vad folk gör för pengar, väldigt roligt. Och Sanningens Ögonblick är ett program som testar hur långt folk är villiga att gå. De vet ju innan att det kommer halvt om halvt förstöra deras förhållande med frugan mamma och barndomsvännen Pelle. Men nog fan sitter de där, för en eventuell halv miljon och skämmer ut sig i tv.

Vilken tur att lycka kan köpas för pengar i alla fall! Annars vore de ju körda!

"Frugan? Värde 500 000, skulle inte tro det!"

Ja: Saker som irriterar mig angående melodifestivalen:

Jag erkänner, jag tittade på melodifestivalen igår, inte hela, men jag såg alla bidrag... Men det finns två väldigt konstiga saker som irriterar mig med tillställningen varje år:

1. Länder som skickar iväg "skämt-bidrag". Alltså skämtbidrag som inte är roliga på annat sätt än att man kan sitta och skratta åt deras patetiska försök att vara roliga. Hur tänker de egentligen när de röstar? "Det här blir klämkäckt, de skickar vi!"

2. Programledare som skriker "HELLO EUROPE" riktigt högt, rätt in i kameran... En klasskisk loose-loose situation

Ja: Svenskar, världens dummaste folk?

Varje år inför melodifestivalen så konstaterar vi svenskar att vi kommer att vinna, eller i alla fall topp tre, allt pekar på det. Och vi gör det varje år, med alla artister och alla låtar. Men varje år så floppar de också, allt från the ark till carola floppar extremt skithårt, och så kommer det även att göra i år, tro mig. Om det inte gör det så är jag beredd på lynchning. Men att vi aldrig lär oss? Vi måste va otroligt dumma!

Här är förövrigt en fin bild på johan efter gårdagens pizzaätning där han 5min innan konstaterat att man borde mata ankorna med hans pizzakant... sagt och gjort, dåligt med ankor men fisken blev nog glad i alla fall:
klad johan matar nästan ankor

Jo: Vad är ghetto?

Vad är ghetto? Då menar jag såklart inte de fattiga människor som bodde i Italien utan mer nått slags ghetto i Amerikat med baggyjeans och dyra sneakers.

Igår började jag och Jacob kvällen med att hoppa lite studsmatta. Vi var sen ner och åt pizza och slängde kanten som jag så snitsigt hade ätit som en ring, i vattnet.


Skit samma! Det vi senare på kvällen kom till insikt med var: Vad ghetto igentligen är.

På statoil klockan 21.30 ska Jacob köpa mjölk. Han befinner sig i en 5XL T-shirt och får se att personen framför honom i kön (en skejtare) köper: Ett packe cigaretter samt en folköl. Dessa tre i kombination konstaterar vi sedan är ghetto.

Vi sitter i en familjebil alà 90-tal, i en varsin 5 respektive 4XL T-shirt. Jacob konstaterar förstrött: "Mjölk är också ghetto..." 

Och ja. Sitter man i en stor T-shirt och tror själv på det man säger, så är det nog sanning.

Ja: Projektarbete...

Tänkte kort och gott visa er den eminenta bild som pryder framsidan av mitt projektarbete. Projektet gick hel enkelt ut på att räkna på kastparabler med och utan luftmotstånd:
image164

Varsågod

Jo: En hederlig omgång av "Jag har aldrig"

Okej, jag har aldrig varit ett fan av den här leken. Kanske för att jag bara lekt den en gång och då inte fattade tjusningen direkt.

Hursomhelst, reglerna som jag har fattat det är: Man säger; jag har "aldrig" och sedan något i stil med "kissat i en burk med jordnötsmör". Om deltagarna i leken då gjort detta så ska de ta en klunk ur diverse alkoholhaltig dryck.

Då kanske ni säger "man kan ha roligt utan alkohol". Och Ja, det kan man. Men inte om man måste leka "Jag har aldrig". Då hoppas man att man fått tag i urskogarnas värsta finkel-HB så man blir blind, döv och eventuellt drabbas av lite död för att slippa. Nu har vi inte roligt!


Vidare om man då aldrig kissade i den där burken med jordnötsmör så slipper man undan blindheten för stunden.

Okej. Vi skiter i alkoholen i min variant och istället kan ni kila iväg och hämta en tub spraygrädde att byta ut spriten mot. Någon måste ju nån komma ihåg det min briljanta jag har aldrig, aight!?



Jag har aldrig:

Köpt en farfars-tröja från Cheap Monday
Okej, jag var sugen på grädde. Men det har jag gjort idag iallafall.
image162
Så ser den ut. Tänk bort det röda skägget och i den tröjan istället MIG!

Nästa!
Jag har aldrig:
Simmat i folks avföring med en miniubåt.
image163

Har ni gjort det så har ni faan förtjänat grädden. Seså sug i er, så ses vi!

Ja: Countdown(fast åt fel håll)

Vad kan vara bättre än en liten countdown tills det kommer ett riktigt bra inlägg kommer, något min gode vän får stå för. Fast dett blir istället en uppräkning, helt enkelt för att jag tycker att det är roligare, och det blir en uppräckning i tshirtstorlekar.. Jag lovar att jag kan räkna längre än någon annan...

Något jag lärt mig av det hela är hur svårt det är att posa på så många bilder...

here we go:

S
image155

M
image154

L
image156

XL
image157

2XL
image158

3XL
image159

4XL
image160

5XL
image161

Och där tar det tyvärr slut, men de får räcka ändå!

Ja: Faktiskt igen!

Tummen är numera urplockad ur bajjan och bloggandet uppstyrt. För att fira detta gjorde jag mänskligheten en tjänst och kokade mys disktrasa!
image153

Jo: Vi provar igen.

Fyfan. Nu har det blivit ett stort glapp igen i vårat bloggande. Anledningen är att vi inte fått våra surt förvärvade slantar som skulle kommit genom reklamen. Jag blir så svett på oseriösa företag som inte förstår att vi verkligen behöver de där pengarna, annars kommer vi aldrig att uppnå världsherravälde.

Jaja, jag gör ett försök att missförstå vad en blogg är och tro att det är någon slags internetdagbok där allt som är oviktigt skrivs ner från min vardag:

Jag sitter och lyssnar på Danger.<3 Det är så bra ! Älska Danger!!!!!!!
Idag gjorde jag samhälls prov det gick bajs. Kollade på Jon Olsson på SVT nyss också. Det var bra. Snart ska jag sova. *Gäspar som en dromedar*

Puzz!
(Kanske för mycket..?)


Okej, allvarligt. Inte nog med att det är tråkigt att läsa sån här smörja, jag är dålig på att skriva det.

Nåväl. Det sägs att det vankas student också. Jag har ingen som helst aning om vad jag ska önska mig. Det jag vet är att jag inte vill ha Lasse Åhberg-glas.

Annars kan folk nog skicka på med vad som helst. Kanske en schysst kamera så jag kan lägga upp coola posebilder på mig i nått coolt/genomskinligt/avslöjande plagg.

Men vi får se. Som alltid.

Jo: Anledning till bloggfrånfall



Jag har varit i Spanien i en vecka och följande youtube-rulle beskriver ytterst halvdant hur det gick till.

Lite:
Tjockt - Nutella-frukost i en vecka
Tyskt - Ja, hur kan det inte en semester bli tysk
Spanskt - Ja, tjockisen sjunger ju om Ibiza
Efterblivet - Behövs det en förklaring?

Nu vankas det student och så småningom arvikafestival, dit Slagsmålsklubben nu är bokade. Hurra!

RSS 2.0