Ja: Nya dojjor fo shizzle!

man måste ha nya dojjor ibland, här är mitt senaste fynd, ett par 80-tals remake reebok dojjor med pump, underbart!

Ja: Ickemode at it's finest

tröjan som skulle sys har sytts för länge sen, resultatet är mer fantastiskt än inte!


Jo: Att ta sig i kragen

Japp nu jävlar styr jag upp en modeblogg.

Nyhet från H&M, nån slags manskollektion deluxe.


Den feta kragen var i och för sig lite aningens festlig, men vem faan köper det vänstra plagget? Skalman? Björn Gustafsson!?

Om den inte har extrem flytkraft och visar sig vara en überflytväst för skruvstäd/förkläde för idioter, så borde den rimligen hamna på en rea-galje nära dig!

Jo: Balbilden som ni väntat på!

Vi har famlat i mörkret i tron att vi bedrev en humorblogg.

"Hög modefaktor på Jacob Hyllengren-Larsson och Johan Samuelssons kostymer."  Saxat från filipstad i folkmun.

Det får vi vara nöjda med!

Jo: Student, fifaan!

Japp, studenten närmar sig med stormsteg. En schysst kärra är fixad liksom abnorma mängder krimskrams att pimpa den med.

Imorgon hålls en tillställning populärt kallad bal. Poängen med denna är att dansa vals och äta lite mat i många omgångar. Det kommer antagligen att bli en höjdare, med finklätt folk, påverkat folk, halvmätt folk och slutligen nerspytt folk. Förhoppningsvis inte det sistnämnda.

Sitter och bränner nån slags sommarskiva àla über deluxe.
Den enda givna låten so far är Familjen och Ninsun Poli - Feber


Har ni lite flyt med er så kanske kanske kanske det kommer nån slags bild på hur vi såg ut på balen. Men det är ju i ett perfekt universum där luftmotstånd inte existerar. Vi får se, med andra ord.

Ja: Den utomordentliga dikten droppen!

Idag hade jag den utomordentliga turen att hitta filip och fredriks bok 100-höjdare hemma hos min svärmor. Efter lite blädrande insåg jag att jag glömt vad som egentligen var sveriges roligaste ögonblick. Jag slog således upp förstaplatsen och då slog det mig: SJälvklart, droppen! Alltså dikten Droppen!, skriven av tennisgurun mats wilander.



Och när ni tittat på den här, för jag bere er verkligen, titta på den, även om ni redan sett den så se den igen, återupplev nostalgin! Den är inget mästerverk, den gränsar inte ens nästan till djup och den är inte heller bra. Vad den däremot är, är en fantastisk vardagsbetraktelse, och ett desperat försök att visa upp andra kvaliteer än tennisen. Underbart underbart!

Det roliga är också att programledaren har mage till att säga "Tack Mats" i slutet. Inte för att den inte är så dålig att den inte förtjänar ett tack, utan för att programledaren tydligen befinner sig på en mycket lägre nivå än mats wilander, och därmed borde vara mycket mer tacksam än han är för att få ha hört detta fantastiska epos.

Tack så innerligt mycket mats!

Ja: Vem var dum nog att "guinea pigga"?

Något jag en vacker dag kom att tänka på var: "vem var egentligen först med att prova bungyjump" tanken utvecklades snart till både bungyjump och fallskärm. Undra om det verkade logiskt just då att kasta sig ut för ett stup med fötterna fastsatta i ett gummiband. Eller för den delen med en ryggsäck + lakan fastspänt på ryggen... Personligen tycker jag att det verkar vara en riktigt halvdann idé...

Ja: Tröjprojekt på gång!

Idag har ty inhandlats till den fantastiska tröjan jag tänkt att sy:

Brunt tyg till själva tröjan, blå-turkosa muddar och en leopardmönstrad ficka! Bättre blir det inte!

Ja: Slipsproblem

Fan, jag behöver en slips till balen, men de ä fan inte bara å hitta en vettig? Är det overkill med julslips mitt i sommarn? Annars har jag hört talas som en julslips som spela jingle bells! Classy!

Ja: Fuska i patiens

Ibland när jag har tråkit river jag öve rmed en harpan på datorn. Och ytterst sällan så har jag i tråkiga lägen en kortlek till hands, och då brukar jag riva över med en manuell harpan, eller vad vi nu ska kalla det. Dessa gånger fuskar ja ALDRIG, även om det känns ytters lockande att flytta om lite på korten, och jag ser ofta folk som fuskar i manuella harpan. Men jag ka ninte känna någon glädje alls i gå ut i en fuskad harpan, jag känner mig smutsig, avskyvärd, äcklig...

Jo: ...Kan vara dold sjukdom

Det finns många såna här. De är antagligen hyper-überfarliga. Vissa symptom förstoras i kvällspressen för att sen leda till en epidemi, fast det antagligen inte föreligger någon som helst risk.

Här kommer tänkbara tidningsrubriker som Aftonbladet, Expressen och GT får ta gratis av mig.(Som sedan garanterat kommer leda till klirr i kassan).

"Har du rynkor i händerna? -Det kan va AIDS!"

"Har din gräsmatta fläckar med mossa? - Du kan ha datavirus och böldpest!"

"Ont i magen kan vara ont i ryggen!"


Hur bilden på en kvällstidnings rubriker kom hit har jag ingen aning om, och har inget att göra med blogginlägget.

RSS 2.0