Jo: Akkurat?


Ja: Klad hest

Begreppet klad som en hest har just fått en helt ny innebörd!


Ja: Medelålders

Finns det något som skriker "MEDELÅLDERS!" högre än när man verkligen uppskattar all musik som spelas på riks fm?

Jo: Niklas Bäckström

Random innebandy/hockey(?)-snubbe ska nu beskriva hur det känns att jag och Matilda ska flytta ihop i en liten etta i Göteborg:
Det känns skön  t

Jo: Visa för en tia


Jo: Eheheheh telephone?

Massive bra!

Jo: Bluetooth-headset

Alla har vi någon gång råkat säga något till någon som går och pratar i headset i tron att man själv är tilltalad. Man känner sig då som en fåne.
Hursomhelst.
Bluetooth-headset är alltså ett trådlöst headset som man bara fäster(?) vid örat på nått jävla vänster. Det jag vill ha sagt är följande:
Det finns två sorters människor som brukar just denna sortens headset. Man känner igen dom direkt på klädseln. Den ena gruppen bär kostym, takeaway-kaffe i handen, portfölj i andra och använder bluetooth-headset. Detta för att personen i fråga är busy så till den milda grad att denne måste kunna vara tillgänglig oavsett vad han/hon sysslar med för stunden.
Den andra sortens människor bär mjukisbyxor, tribal-tshirt, en snorig unge vid namn Tindra i ena handen och använder bluetooth-headset. Detta för att personen i fråga är efterbliven så till den milda grad att denne måste kunna vara tillgänglig oavsett vad han/hon sysslar med för stunden.
Slutsats: använder man bluetooth-headset och inte är VD/chef så är man efterbliven.

Jo: Machete

I början av Robert Rodriguez Planet terror så spelas en trailer för en film som heter Machete. Nu är den snart här. Glada nyheter!


RSS 2.0