Ja: VARG!!!

Till Lesjöfors har det kommit två vargar spatserandes. En av dess har varit på byn å sprungit, mitt på skolgatan och slutsatsen som drogs av ortsborna lyder ungefär att det kan inte vara normalt när vargen är på å springer mitt i samhället och inte verkar vara rädd för folk.

Detta är ju givetvis svårt att säga emot, helt rätt och riktigt verkar det inte stå till i vargens arma huvud, men vi kanske skulle vända på det hela! Jag är helt säker på att vargen sa till sin vargpolare att det inte kan va normalt när folk bor mitt i skogen och inte är rädda för varg.

Ja: Helt seriöst

Här kommer ett alldels seriöst inlägg för en gångs skull.

Frej Larsson är fanemej helt otrolig. Jag kan liksom inte sätta ord på det.

Lyssna på hans verser i den här, speciellt andra måste fan va nån slags hiphophistoria som skrivs!


Ja. Att ha ett jävla gäng muslimer springandes hemma

Det är ett satans snack just nu om Levi Klausen. Levi sitter i filipstads kommuns fullmäktige för Sverigedemokraterna och gjorde följande statusuppdatering på facebook:



Och det har varit en jäkla massa påhopp hit och dit, levi är dum i huvet och en äcklig rasist osv. Men tänk er själv! Det är en jäkla massa muslimer man har hemma hos sig innan man ens kommer på tanken att spika upp ett grishuvud på sin ytterdörr. Det måste ju va jobigt att hela tiden ha alla dessa muslimer springandes. Blir svårt att titta på tv i lugn och ro och hålla rent osv osv.

Men vad är då det artiga sättet att bli av med dem? Att be dem gå ut är ju faktiskt lite otrevligt, det gör man ju bara inte. Men om de en dag är på väg in och ser att "oj, här var det minsann ett grishuvud uppspikat på dörren, här kan vi icke gå in!" No hard feelings! Ingen tar illa upp! Förutom grisen kanske då, men han skulle ju ändå ha offrats såhär i juletider!

Ja. Att stjäla

Ännu en gång stjäl jag saker från fatjew, men denna är för bra för att inte dela med sig av


Jo: Uppföljning.

ur Svd, 101213

"När en person sprängde sig till döds under julhandeln mitt i centrala Stockholm, i vilket sedan slagits fast som Sveriges första terrordåd, utmärkte sig Jimmie Åkessons sekreterare Alexandra Brunell, genom sin snabba kommentar i lördags eftermiddag på twitter. Med hashtagen "Äntligen" konstaterade hon att "är det nu man får säga "vad var det vi sade"?".

Riksdagsledamoten William Petzäll (SD) anslöt sig när han sent på lördagskvällen twittrade "jag hatar att säga det, men vad var det vi sade?"."

 

lökigt.


Jo: Dans

Med anledning av sprängdåden i Stockholm: lökigt. Vad som är ännu lökigare: Jimmie Åkessons kommande version av denna.




Ja: Jay Smith

Jag har inte tittat en enda sekund på årets upplga av idol kan jag helt ärligt säga. Däremot har det varit svårt att undgå de otaliga like a prayer länkarna med Jay Smith som postats på facebook. Och idag bestämde jag mig för att se what all the fuzz is about.

Så likt någon som porrsurfar på jobbet så startade jag firefox på privat surfning. Googlade Jay Smith och sen var det igång.

Framträdandet lämnade mig relativt oberörd, men va som inte gjorde det var hans skägg. Ett sånt där äckligt skägg, inte på det viset att det är ohygeniskt(snarare tvärtom, jag antar att ett sånt skägg är utomordentligt lätt att hålla rent), utan ett sånt skägg som skvallrar om att den det sitter på är en märklig människa. Nu sitter jag ju inte och säger att Jay Smith är en märklig människa, bara att den typen av skägg brukar sitta på märkliga människor överlag.

Av detta fick jag således inte ut någonting mer än ett blogginlägg och av någon märklig anledning snurrar en sekvens i mitt huvud föreställande hur Jay shamponerar sitt skägg. Inte illa pinkat

Ja: Sambandet

Här är en teori jag klurat på själv:

Om man kan språket esperanto så ökar risken att bli elallergiker dramatiskt.

RSS 2.0