Ja: Lika som bär?

The force is strong within you, young Skywalker!


Ja: Linda rosing

Asså gud va kul med linda rosing asså, att hon ska hitta den rätta asså.. men hon har ju så stora läppar asså, de ä ju inte snyggt tycker ja. Asså vad tycker ni? De vore roligt att veta. (eller?)

Ja: Världens tråkigaste läsare?

Har vi verkligen den tråkigaste läsarkretsen söder om polcirkeln? När jag skrev inlägget om mitt hår så trodde jag att i princip all askulle säga att jag skulle skaffa hårdrockslångt hår, eller eventuellt raka av allt ihopa (utom My förstås da) Men sa var ICKE(!) fallet, nej ni vill att jag ska tråka mig med samma gamla vanliga frisyr, så hädanefter ska jag bara skriva tråkiga saker.

Aa ida har ja typ jobbat lite å sådär, sen har ja handlat å fixat lite å sådär. Men assa guud va roligt att daniel å viktoria äntligen är förlovade, assa de ä så kul tycker ja. Asså vad tycker alla ni om det där? De vore askul å veta...(eller?)

Jo: Maskinen - Pengar



Frej hade nog lurat mig, och det stör mig lite.

Ja: Hårmannen!

Jag har ett problem! Ett allvarligt problem. Min frisyr börjar nu bli alldeles för lång och jag ser utan tvekan ut som lite av en idiot. och det tänkte jag göra något åt! Här är alternativen:

1 Mitt förslag är att jag rakar av mig allt hår. Fördelarna är ju såklart att det är sanslöst gratis och lagom ghetto. Dock är inte my något jättefan av denna idé och försöker skrämma mig med att jag kommer att se ut som en olycka. Själv är jag också aningen tveksam.

2 Jag klipper mig som jag alltid har gjort. Dvs en vettig, halvt långhårig frisyr som snart växer ut och blir alldeles för lång av den anledningen att det är dyrt att klippa sig.

3 Jag låter helt enkelt håret växa ut tills jag tillslut ser ut som att jag borde vara iförd ett par skinnbrallor samt sjunga som en plågad koala.

Nu måste helt enkelt ALLA våra läsare (alla fyra) kommentera det här inlägget med hur jag bör göra så följer jag erat råd, kapish?

Jo: Ryssland; level 80 wackness

"Efter den ryska dopningsskandalen har svenska skidskyttar och skidledare fått ta emot dödshot. Bland annat fick Mattias Nilsson ta emot flera mejl sedan han fördömt ryssarna. ”Hoppas du dör i cancer din jävel”, stod det i ett av mejlen."

Saxat från Aftonbladet.

Nu är jag inte killen med kollen när det kommer till sport. Eller politik. Dock vet jag a whole lot 'bout bein' wack!

Och nog fan känns Ryssland lite som Europas mentalsjuka fosterbror som ingen vill krama på släktträffen?



Nu ska vi väll kanske inte dra alla över en kam bara för att det råkar sitta nån inavlad alkolist med internet som kan dra iväg några illa formulerade hot. Men att det ens finns det gör mig förundrad.



Om det nu skulle va några gangsters som skrev de där hoten från början så vet ni antagligen var jag är på väg. Fötterna i cement. Botten av Skillerälven.

PZ!

Ja: Återfall och tröstshopping

Nä man har en blogg som är relativt nedlagd, så är man dömd att få återfall, det har hänt flera gånger förut, och nu händer det igen:

Idag har jag tröstshoppat ett par lila byxor eftersom jag blev sparkad från nattskiftena på hemtjänsten(typ iaf).. ett par fina byxor investerades det i: 40kr på röda korset!

Jo: Plus-Sverker inom mig vaknar igen

I ett gammalt inlägg satt jag och var en arg gammal gubbe över hur Gilette sålde rakhyvlar med oändligt antal blad och batterier för att allt skulle bli så skönt så möjligt.

Nu har hursomhelst Plus-Sverker inom mig på nytt flammat upp.

Anledningen heter Monster. Då menar jag inte ett sånt som bor under din säng, utan energidrycken.

En burk med monster kostar i runda slängar 20 spänn. Det i sig kanske ter sig dyrt, men det är det inte egentligen om man jämför med alla andra energidrycker (Euroshopper undantaget, såklart). Det är ungefär samma literpris på alla.

Anyway, det är inte vad som gör mig upprörd. Det som jag blir ledsen på är det faktum att inköpspriset för en monster är ungefär 9 kronor. Affärerna går alltså plus typ 100% för varje burk som dom säljer.

"Ska det vara så!?Ska det vara så!?"

Jo: Peter, Bjorn and Johns prettostämpel

Jag gillade aldrig riktigt Young folks. Jag tyckte att Peter, Bjorn and John bara var ett indieband i mängden. Pretentiöst och tråkigt med sin visselmelodi.



Men nu jävlar blir det drag i luckan, när deras senaste musikvideo är något av det bästa som kreerats. Håll till godo:

Läder och latex, precis som ni vill ha det!

Jo: Bilddagbokens wackighet

Hejåhå!

Nu har det vart ett massivt stillestånd, men jag satt nyss och läste på Linda Rosings blogg och jag måste säga att den inspirerade mig fullständigt, så jag river iväg ett inlägg så får vi se var det slutar.


Bilddagboken. Ett under, för att inte säga monstrum bestående av diverse bilder på allt från hundar till katter. Under ett besök på denna sajt kan man skicka upp sina senast fotade bilder tagna med webcamen samt suddiga bilder tagna på fest.

Helst så ska man ladda upp 45 bilder i stöten av tidigare nämnda festvariant. På dessa bilder kan vilken random-människa som helst vara och sen så bara orkar man bara inte skriva en vettig förklaring till bilden.

Anyhows; häromdagarna så fick jag ett privat medelande från en flicka född 1994 som försökte att ta bilddagbokens funktion till nästa nivå:


För er som är lomhörda i ögonen eller bara tröga:
kreeus 06 feb, 17:44

"Hej! Jag undrar en sak, jag oh en kompis vi går på lundsberg och vi behöver verkligen krök, du kanske inte har något?/ Josephine & Anna "

Hon försöker alltså scora alkohol hos mig, som är för henne är helt okänd person. Maken till dumhet har då aldrig skådats!

Tänk om hon hade skrivit till en våldtäcktsman!?
-Det hade ju varit öppet mål för denne i så fall!

Och svaret är förstås Nej, jag köper inte ut. Jag är 19!

RSS 2.0