Ja: Topp tre, sveriges sämsta rappare

Här kommer min bott tre. Sveriges i särklass sämsta rappare. Kom ihåg att detta är min åsik toch ingen officiell lista, även om det borde va! För att illustrera hur risiga de är så har jag även moffat in lite videoklipp!


Dålig: Johan Samuelsson

Tyvärr ingen video, men jag har hört honom live, och tro mig, han är inget vidare. Men med lite träning så har han oändligt mycket mer potential än de nästkommande rackarna!


Dåligare: Sexfemman




Dåligast: Trofast














Ja, det är så man komparerar dålig!

Ja: Ring

Jag har funderat ett tag på vilken som skulle va världens mest pinsamma ringsignal, om man var tvungen att ha ljudet på på telefonen jämt... Jag har nu lyckats fått ner det till två låtar jag väljer mellan, men ja gkan inte bestämma mig! Cotton eye joe med rednex eller mera brännvin med eddie medusa??? Hjälp!

Ja: Folk som inte borde vistas i en bil.

Hej och välkommna till ännu en lista! Denna gången handlar den om folk som inte borde vistas i trafiken. Som borde förbjudas att vistas i förarsätet i en bil:
Folk som alltid kör 10 km/h för sakta. För säkerhets skull.
Folk som, i en rondell, lämnar företräde åt bilar som ska in i rondellen.
Folk som inte riktigt känner sig bekväma med vem som ska köra först när huvudleden svänger.
Folk som lämnar företräde åt fotgängare vid övergångsställen med trafikljus.
Folk som inte förstår när högerregeln ska tillämpas och envist står och väntar på en fastän de kommer från höger.
Folk som åker runt och spelar musik med alldeles för hög bas.


Sammanfattningsvis är det alltså gamla personer och folk med baslåda som borde förbjudas!

har jag skaffat mig ovänner nu? Inga gamla personer läser väl den här bloggen?
Och folk med baslåda kan väl inte läsa? Eller?

Ja: Ord som borde förbjudas!

Välkomna till min lista över ord som borde förbjudas enligt lag:
Käka
Plugget
Macka
Softa
Pröjsa
Tack för er tid!

Ja: ...

Visst blir man nyfiken! Vem kan det va som ska vika ut sig i playboy? Vad jobbigt att dom ligger på den där retsamma censuren över ansiktet! Man måste bara klicka!

Jo: Lite efter, men världen förtjänar att veta...

Hnn!?

Ja: Oskyldig!

Och kom ihåg! Stolarna på bilden har inget med artikeln att göra då bilden är iscensatt! Stolarna är alltså helt oskyldiga till dådet! Båda två! Å hör sen!

Ja: hö?

häromdagen så såg jag en såndär, nu vill vi gratulera Pelle för han fyller år så vi sätter ut en såndär pinsam annons i en lokal tidning, annons. i sådana annonser står det ju diverse onödiga fakta om födelsedagsbarnet. Vad de jobbar med, vad de gick på gymnasiet och vad de har för intressen. Och ibland hittar man guldkorn bland dessa intressen! Den annonsen som jag kastade ett getöga på löd ungefär: Bla bla bla och gillar att umågs med flickvännen samt titta på film.
Och här är det roliga! Inget ont om folk som har film som ett intresse. Alltså folk som är intresserade av diverse filmer, avverkar en bergman och därefter kanske en tarantino följt av något annat. De respekterar jag. Men det vilar något oerhört tragiskt över folk vars intresse är att titta på film. För om man är intresserad av att just titta på film, då är man inte intresserad av skådespelare, handling, intriger och personbeskrivningar i filmen. Nej då är man intresserad av att sätta sig ner och bara titta på en den senaste, riktigt risiga b-actionrullen, utan att behöva interagera. Helt tomt i huvet i 1.5 timme. Allt blir serverat och man behöver inte göra något, alls. Då är man en sådan person som tyckte att det var jobbigt när dvd kom, att få lova att välja om man ska se extramaterial, eller om man ska se filmen med svenskt eller engelskt tal. Då den inte bara serveras också får man helt sonika nöja sig med det man får.
Orkeslöst. Viljelöst. Tragiskt

RSS 2.0