Ja: Längesen

Jag är väl kanske inte först med att upptäcka den här låten, men till mitt försvar har jag att säga att jag tycker att petter är en något medioker, grå rappare som svamlar bort sig i ingenstans alldeles för lätt.

Nåväl, med det sagt så tänkte jag obarmhärtigt dissa hans låt längesen! För det första, vill man verkligen ha en slags autotunead bebis som sjunger i sin hiphoplåt anno 2010? Autotune känns ju för det första inte speciellt nyskapande i hiphopkretsar och sjungand bäbisar kanske kändes jävligt fresh på technoscenen 97, men det är väl knappast en gilitig ursäkt.

Att den sen är Veronica Maggios sång man förstört gört ju saken bara värre, låt kvinnan sjunga som hon ska, då är hon strålande!

Och ger för övrigt inte sån där autotunead bebis lite pedofilvibbar? Pedofiltechno, finns det någon sådan musikgenre? Nu finns det!


Ja: Filthy rich

Tänkte bara tillägga såhär på kvällskröken att om jag någon gång kommer innehava mer pengar än jag behöver, så tänker jag lägga överflödet på att bygga en exakt kopia av bilen Kitt från Knight rider för att sedan permanenta håret, dra på mig skinnpajjen, dra ut på stan och bara dra runt och lösa en sanslös mängd med brott!

Ja: The illest paper

En värdig motståndare till Filipstads tidning har jag nu hittat på facebook. Och jag överöser härmed Andreas "Thom/Thomas/Thompa" Thomée med goda vibrationer för att han tagit sig tid att ta dessa fantastiska bilder.






Ja: Filipstads tidning

Det finns bara en tidning i hela världen som kan köra ett helsidesreportage om en skabbräv utan svans som springer runt i Rämmen, och det är Filipstads tidning.

Och de ska de fan ha creds för!

Jo: Ombettabop


Jo: Hur man vinner på chatroulette


Jo: Maskinen & Promoe - Slut för alltid

MASKINEN FEAT. PROMOE - SLUT FÖR ALLTID - VICE Capture Submission #3 from Luca Deasti on Vimeo.


Ja: Cykel 2.0


Ja: Gör mig en tjänst

Kan ni inte göra mig en tjänst? Kan ni ta ett ögonblick och läsa det här blogginlägget http://fotograbben.se/2010/july/parodier-idiotiskt.html? Och sen kan ni vill skratta lite? Skratta åt hans inre glöd som det formligen hälls bensin på när han ser en parodi på en bloggare! Skratta åt att han på första raden skriver parodier inom citationstecken. Skrata åt att han kör med fet text varje gång han använder någon variant a vordet idiot. Skratta åt han ens tar en ståndpunkt i den här frågan.

Tack för er tid!

Ja: Giant Complete Double Rainbow

It's fucking intense


Jo: The bears are coming


Ja: Robert

Nästa person som antyder att Daniel Westling är lik Boxer-Robert kommer att få ett pris på sitt huvud!

Ja: Chatroulette

Vad händer egentligen när en man som visar kuken i chatroulette får upp en annan man som gör det samma? Nextar de eller tar de en stund och konverserar med varandra?

Ja: Tyra Banks

Idag på jobbet så blev jag sittandes framför Tyra Banks Show, jag har aldrig sett det förut och det var en sak jag förundrades över. Vilken fruktansvärt platt människa Tyra Banks är, det finns inget djup i kvinnan! Hon får Peter Jihde att framstå som marianergraven.

RSS 2.0