Ja: Lifo of Ryan

Alla vet väl vad tv-programmet lifo of ryan är! Vet ni inte så är det helt enkelt en tv serie där man följer skateboardproffset Ryan Schecklers dagliga vemödor.

I alla fall så är det ett par saker som dyker upp i huvudet på mig när jag tittar på det och de är:

1. Åker han aldrig skateboard? Det enda som krävs nowadays för att vara skateproff är tydligen att åka runt och prata känslor med föräldrar, kvinnor eller diverse kompisar, för det utgör ca 75% av serien..

2. Är det verkligen så synd om honom som han påstår? Alla proffs i skateboard snowboard och dylikt pratar ALLTID om att det inte är någon dans på rosor att vara proffs. Nej herregud, man får först och främst leka hela dagarna, om man nu inte håller på och reser världen runt samtidigt som man blir jagad av kvinnliga groupies som vill ligga med en... Stackare!

3. Varför avslutas varje program med visdomsord frå Ryan själv där han ALLTID Säger ngot i stil med "It's not easy to be a normal teenager and a professional skateboarder" eller "I'm just a seventeen year old proffesional skateboarder, trying to live a normal life"... märkligt!
image132

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0