Jo: Middagstips
Vad passar väll såhär i höstrusket bättre än att kura ihop sig där hemma och laga en god och nyttig middag? Nej, just det! Här kommer ett tips för att inspirera er läsare till kulinariska upptäcksresor.
Tillagningstid: 15 minuter
Serveringsförslag: Svart (Räkna med tredje gradens brännskada (på maten, that is))
Börja med att micra några delikata körvbröd. Full effekt i 45 sekunder borde vara tillräckligt för vilket stelfruset jävla körvbröd som helst.
Medan dom microheta bröden ligger och svalnar av så börjar man så snart som möjligt att steka körv. Kom ihåg devisen: Körv ska va svart. Detta är inte ett ordspråk, utan gäller i högsta grad nu.
Denna lilla läckerhet svänger vilken lekman som helst ihop på 15 minuter.
Avnjuts med ett glas mellanmjölk, ketchup, senap. Rostad lök, räkmajonäs, bostongurka och annat tjafs är för folk som inte insett tjusningen med en rejält vidbränd körvstackare.
Tillagningstid: 15 minuter
Serveringsförslag: Svart (Räkna med tredje gradens brännskada (på maten, that is))
Börja med att micra några delikata körvbröd. Full effekt i 45 sekunder borde vara tillräckligt för vilket stelfruset jävla körvbröd som helst.
Medan dom microheta bröden ligger och svalnar av så börjar man så snart som möjligt att steka körv. Kom ihåg devisen: Körv ska va svart. Detta är inte ett ordspråk, utan gäller i högsta grad nu.
Denna lilla läckerhet svänger vilken lekman som helst ihop på 15 minuter.
Avnjuts med ett glas mellanmjölk, ketchup, senap. Rostad lök, räkmajonäs, bostongurka och annat tjafs är för folk som inte insett tjusningen med en rejält vidbränd körvstackare.
Kommentarer
Postat av: Carl
<3
Postat av: Anonym
härligt middagstips :)
Trackback