Ja: Svensk tv-historia

Nu får ni inte tro att jag är efterbliven på något vis eftersom detta var något som var aktuellt för ett par dagar sen, nej om ni ska tro att någon är efterbliven så får ni nog lägga skulden på Johan. Eftersom han inte sett programmet så ville jag inte förstöra nöjet för honom, men nu får han skylla sig själv.

Dagens blogg kommer således att hamna om Vem kan slå Filip och Fredrik?

Ett program som i allmänhet var riktigt mediokert enligt mig, Ingvar Oldsberg är alldeles för omständig och alldeles för kommersiell för sitt eget bästa, programmet lämnar inte heller något rum för rolig redigering som brukar vara höjdpunkten i Filip och Fredriks program.

Men programmet är ändå genialiskt! Inte för att Håkan Roswall ser ut som Stiffler, inte heller för att Filip och Fredrik är speciellt roliga och inte för att grenarna var så jättemycket att hänga i julgranen. Nej genialiteten ligger enbart i det faktum att den avgörande grenen är "strutboll". Att Håkan Roswalls halva miljon hänger på om han kan bemästra en leksak.

Det finns ingen chans att någon rationell människa i hela världen hade kunnat förbereda sig inför detta. Alla Håkan Roswalls timmar på gymmet. Allt onödigt vetande som Filip och Fredrik samlat på sig under åren. Inget av detta kan förbereda dem på ett tillfredsställande sätt inför strutbollen. För ingen vet att den kommer. Det är det, mina vänner, som är det genialiska. Det är det som är tv-historia in the making!

Kommentarer
Postat av: Daniel S

Skönt att du också lagt märke till roswalls stiflergener! Om du sett oc inser du också att det finns en släng av chris carmack i hans dna-smet också

2008-09-15 @ 15:20:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0